Nemesacél ékszer

A nemesacél  ékszerek rendkívül népszerű ékszerek, a népszerűségük pedig alacsony árukból, valamint időtállóságukból fakad.Nem szabad a bizsukhoz és más fantázianévvel ellátott ékszerekhez hasonlítani mert azok nagyon hamar elkopnak, elhasználódnak és némelyik irritációt is okozhat.

Megfelel a legújabb trendeknek és széles választékban kapható!

Kedvező tulajdonságai és egyedi megjelenése miatt közkedvelt és ismert divatékszer az egész világon. Eleinte valóban drága volt a kis mennyiségű egyedi gyártás miatt, később az igények emelkedésével a tömeges gyártás következtében meredeken estek az árak. Jelenleg bárki számára könnyen elérhető.

Nemesacél ékszer tökéletes ajándék minden alkalomra!

Tartós, allergiamentes, könnyen tisztítható ékszer minden korosztálynak.

A nemesacél anyagának egyéb tulajdonsága miatt (szerszám acéllal megegyező keménység) nagyon időtálló és nehezen karcolódik, nehezen kopik. Fokozottan ellenálló a különböző folyadékokkal és vegyszerekkel (pl.:tisztító szerek) szemben, tehát nyugodtan viselheti minden körülmények között.

Nem okoz viszont allergiát, gyulladást és szép, úgy néz ki mint az ezüst.Nem színeződik el, nem rozsdásodik, nem mattul, vízben gyógyvízben is nyugodtan használható.Nem lesz rajta feketés réteg mint pl. az ezüstön és nem fogja be az emberi bőrt.Mindennapi viseletre és fémallergiásoknak a bevonat nélküli nemesacél ékszereket ajánlunk.

A  rozsdamentes acél, nemesacél semmilyen nikkelsót nem enged kiválni az anyagból, ill. olyan minimális mennyiséget, ami pl. egy kanálból étkezés közben is kiválna, tehát maximálisan allergiamentes fém, nem okoz bőrgyulladást vagy allergiát !

Arany színű ékszereinket főként alkalmi viseletre ajánljuk.

Az aranyozott ékszerek rendszeres használat esetén ugyanis az arany puhasága miatt a vastagabb bevonatok is megkarcolódnak, megsérülnek, lekopnak. A három rétegű sárga-arany galván technikával bevont ékszerek kevésbé kopnak, különösen jó kopásállóságúak, hosszú ideig tartják fényüket és színüket.

A aranyozott ékszerek levegővel való érintkezésre a természetes oxidációs folyamat nem, vagy csak nagyon sokára indul be. A folyamat sebességét befolyásoló tényezők például az ékszer viselőjének bőrtípusa, a levegő páratartalma, továbbá az, hogy használója milyen gyakorisággal és milyen körülmények közt viseli az ékszert, illetve hogy hol és milyen módon tárolja azt.

Hogy minél tovább örömét lelje benne kérem, hogy tartsa be a használati útmutatóban leírtakat melyet ezen az oldalon lejjebb talál.

Egy jó ajándék szinte minden alkalomra gyermekeinek, rokonainak, barátainak, vagy annak akit szeret!

Divatos, minden alkalomra ajánlott.

Legfontosabb érvek, hogy miért nemesacél ékszert válasszon:

– olcsóbb mint bármelyik nemesfém

– tartós mert acélból készült, akár egy életen át is kitartanak

– nem kopik, nem korrodálódik

– nem feketedik mint az ezüst, akár gyógyvizes medencébe is mehetünk vele

– allergiamentes, nem okoz bőr irritációt

– sok esetben szebb mint az ezüst, sokan fehér aranynak nézik

– nagyon népszerű trendi ékszer

– sokkal erősebb az ezüstnél

– különleges tisztítást nem igényel

– megtévesztésig hasonlítanak az igazi nemesfém ékszerekhez (arany, fehérarany, ezüst).

A MÁGNESES ÉS GERMÁNIUMOS NEMESACÉL ÉKSZEREKRŐL

Nagyon sok jótékony hatásuknak köszönhetően széles körben javasolt a mágneses- vagy mágneses germániumos- nemesacél ékszerek használata.

Mikor kell viselni ezeket a terméket:

* Ha a számítógépet vagy mobiltelefont túl hosszú ideig használja.
* Ha munkájára hosszú ideig akar összpontosítani.
* Ha álló- vagy nehéz fizikai- munkát végez sok időn keresztül.
* Ha mindig hideg a keze és a lába.
* Ha feszült, idegi kimerültsége van, rossz a vérkeringése, merev a nyaka vagy a válla,
ízületi fájdalmai vannak.
* Ha gyenge az immunrendszere és fogékony a megfázásra.

* Ha stresszes az életmódja és pihenni szeretne, és vissza akarja nyerni energiáját.
* Ha nem szabályos életmódot folytat és gyakran álmatlan.
* Ha Ön szereti a sportot és szeretné fejleszteni a sport állóképességét.

Mágneses karkötők lehetséges élettani hatásaik:

* Helyreállíthatja, vagy normalizálhatja az immunrendszer működését

* Tumorgátló lehet

* Rákkeltő anyagokat semlegesítheti

* Betegségek kialakulásának esélyét csökkenti

* Jelentős anti-szenilitás hatás

* Vérnyomás normalizálás

* Javítja a vérkeringést növeli az életerőt

* Jótékony hatású a szervezetnek, ártalmatlan a bőrnek

Mikor ajánlott a germánium?

* Elektromágneses sugárzás ellen.

* Hosszú távú nyaki fájdalom, és általános fáradtság ellen.

* Üzletembereknek a nagy nyomás ellen.

* Sportolók állóképesség szinten tartása.

* Legyengült idős embereknek.

* Kevés testmozgás, túlzott alkoholfogyasztás és a dohányzás, legyengült immunrendszer

* Szabályozza a szervezetben a pozitív és negatív ionok normális egyensúlyát.

A germánium lehetséges élettani hatásai:

* Javíthatja a belső szervrendszer működését.

* Javítja az immunrendszer működését, fokozza a szervezet oxigén ellátását, energetizál és

semlegesíti az egészségkárosító szabad gyököket.

* Ideális módon aktivizálhatja az elektromos bio-áramot a testben.

* Segíti a toxikus anyagok kiürülését a szervezetből.

* Erőteljesen aktivizálhatja a vérkeringési rendszert.

* Nem a ”szájon át bevett” alkalmazások közé tartozik, így elkerüli a gyógyszer

készítményeknél előforduló esetleges mellékhatásokat.

Javasolt az alkalmazása a sav-lúg egyensúly (PH érték) beállításának segítésére vagy a vérkeringéssel összefüggésbe hozható problémák kiegészítő alkalmazásaként (fejfájás, görcsök, izom fájdalmak, mozgáskorlátozottság fáradság,…stb.)

Figyelem! A hatás egyénenként változó! Ha negatív szimptómák (fájdalom, rosszullét…stb.) rendszeresen fellépnek, ritkítsa a viselési időt. Ha továbbra is fennállnak a kellemetlen érzések, hagyja abba a viselését! Próbálja egy későbbi alkalommal.

Használati útmutató az ékszerekhez

Kedves Vásárló!

Az ékszerek hosszú élettartama csak a rendeltetésszerű használat mellett biztosítható.Annak érdekében,hogy az ékszert minél hosszabb ideig használni tudja, és sokáig örömét lelje bennük, kérjük tartsa be az alábbiakban felsorolt rendeltetésszerű használatra vonatkozó szabályokat!

Tartósság:

– Ékszereit ne tegye ki erősebb fizikai igénybevételnek (ütés, csiszoló, illetve dörzsölő hatás stb.)!Egyszerre több azonos típusú ékszer viselése nem ajánlott (pl. 2-3 nyaklánc, vagy 2-3 karlánc) mert koptatják sértik egymást, csillogó felületük nagyon hamar karcos és matt lesz.A bevonatos ékszerekről a bevonat így nagyon gyorsan lekopik.

– Továbbá kerülje a feszítést, akadást. Ha beakad az ékszer valamibe és hirtelen megrándul a szemek közti részek megnyúlhatnak melynek a következménye a szakadás vagy a szemek összeakadása lehet. Ékkövet tartalmazó ékszereket óvjuk az ütéstől és véletlenül se ejtsük le mert a kövek sérülhetnek esetleg kieshetnek.

– Ékszereinket óvjuk a savas lúgos közegtől, erős hőhatástól, mechanikai hatásoktól! Közvetlenül illatszert, parfümöt, dezodort stb. ne permetezzen rá, és kerülni kell az ammóniatartalmú tisztítószereket!Sós tengervíz kerülendő!

– Olyan jellegű fizikai mozgásnál ahol az ékszer sérülhet, beakadhat (munka, sport, stb..) ne használja!

– Alvás ideje alatt ne viseljük semmilyen ékszert!

– Nyakláncot, karláncot soha ne vegyünk fel megcsavarodva! Minden felvétel előtt ujjainkkal állítsuk egy irányba a szemeket!Ha megcsavarodva hordjuk akkor a szemek megnyúlhatnak és összeakadhatnak!Arany színű vagy ékkövet tartalmazó ékszereinket főként alkalmi viseletre ajánljuk!

Tovább megőrizhetjük ékszereink fényét, ha óvjuk a parfümtől, hajlakktól, krémektől és egyéb kozmetikai készítményektől, nem beszélve a különböző vegyszerekről (pl.: mosogatószer, súrolószer) és a nagy melegtől.A tusfürdő, szappan maradványa is elszínezheti vagy mattá teheti a felületet, ami csalóka, hiszen nem kopás, csak könnyen eltávolítható szennyeződés.

Tisztítás: Mint minden, a nemesacél ékszer is koszolódik ezért ajánlott időnként (használattól függően 1-2 hetenként) puha, száraz, esetleg nedves és nem karcoló kendővel áttörölni, és alkalmanként ékszer tisztító folyadékkal tisztítani (használattól függően 1-2 havonta) .

Tárolás:Nem használat esetén száraz, lehetőleg sötét, erős hőhatástól védve célszerű tárolni.Zsebbe (ruha), táskába vagy olyan helyen ahol a lánc összenyomódhat ne tegye!

Nem rendeltetésszerű használat, durva gondatlan kezelés miatt a következő hibák lehetnek: szakadás, nyúlás, maródás (erős vegyi anyagok), karcolódás, kopás, szemek összeakadása, ékkövek kiesése.

Kérjük a fentiek betartását!

Ékszerei viseléséhez sok örömet kívánunk!

 

Elegance ékszer webshop