Vásárlás, rendelés menete:


A vásárláshoz nem kell regisztrálnod, így sokkal gyorsabban tudsz rendelni!

 1. Keresd meg a megrendelni kívánt terméket név alapján a különböző ékszerkategóriák közt, vagy akár a keresés funkciót használva!
 2. Kattints a kívánt termékre, majd részletesen olvasd el a termék leírását, rendelés előtt mindenképp ellenőrizd a méreteket!
 3. Add meg a rendelni kívánt mennyiséget, majd kattints a „KOSÁRBA RAKOM” gombra!
 4. Kattints a jobb felső sarokban a a „BEVÁSÁRLÓKOSÁRRA” és nézd át a rendelésed, ha folytatni szeretnéd a vásárlást, akkor kattints a „VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA” gombra!
 5. Ha befejezted a vásárlást és nem kívánsz több terméket rendelni, akkor kattints a „TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ” gombra
 6. Ezek után eldöntheted, hogy „VENDÉGKÉNT” kívánsz vásárolni, vagy „REGISZTRÁLSZ” nálunk a további kényelemért! Ha még nincs regisztrációd akkor a számlázási adatok kitöltése után a  „Fiók létrehozása?” jelölőnégyzetet válaszd ki így a vásárlásoddal a regisztrációd is létrejön. Ha viszont rendelkezel már regisztrációval akkor jelentkezz be a „BEJELENTKEZÉS” menüt kiválasztva a felső sorban.
 7. Számlázási adatok kitöltése, amennyiben nem egyezik a szállítási címmel jelöld be a „SZÁLLÍTÁS MÁSIK CÍMRE?” és töltsd ki a helyes szállítási adatokkal.
 8. Szállítási adatok kitöltése figyelj az adatok pontos megadására (név, cím, mobiltelefonszám, e-mail cím)
 9. Szállítási és fizetési mód kiválasztása (Utánvétel készpénzben átvételkor a Magyar Posta szállítja)
 10. Rendelés áttekintése, ahol a megjegyzés rovatba üzenetet, a megrendeléshez kapcsolódó információt írhatsz nekünk
 11. Adataid módosítására, az adatbeviteli hibák kijavítására a „MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE” gomb megnyomása előtt van lehetőséged! A felhasználási feltételeket el kell fogadnod a „Elolvastam és elfogadom a felhasználási és rendelési feltételeket *” jelölőnégyzet kiválasztásával. Ha mindent rendben találtál akkor „MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE” gombra ezzel véglegesíted a rendelésedet!

Bármi kérdés merülne fel megrendelés közben, írj nekünk az info@eleganciaekszer.hu e-mail címre!

Felhívjuk figyelmedet, hogy a megrendelés fizetési kötelezettséggel jár!